SEO

Søgemaskineoptimering, det er, hvad overskriften dækker over på dansk, men som så mange andre ting, der er oppe i tiden, skal der et engelsk buzzword til, før fagfolk og søgemaskiner forstår, hvor man vil hen.

Netop en søgemaskine som Google er ikke sådan at snyde. Man kan ikke bare proppe en hel masse søgeord ind på siden. Google stiller stadig større krav til, at der skal være en sammenhæng mellem indholdet på siden, relevante overskrifter og links, søgeord og korte beskrivelser af sidens indhold. Det er faktisk noget af et arbejde at skrive det til alle undersider – et arbejde som vi gerne påtager os.
 Du kan naturligvis også bare købe nogle sponsorerede links på Google, de såkaldte Adwords (dem kan vi også hjælpe dig med at lave), men at få søgemaskineoptimeret teksten på din side er en éngangsudgift, som får dig op i toppen af de organiske hits ganske gratis.

SEO med hjælp fra sociale medier


Ud over at søgemaskineoptimere teksten på din egen hjemmeside eller webshop kan vi også hjælpe dig med at skabe trafik på siden med sociale medier, blogs, linkbuilding og andre ting, der giver din hjemmeside en højere ”pagerank” og gør den attraktiv for søgemaskinerne. Læs også om sociale medier.