Nyhedsbrev

Synes du, det ville være pinligt at lave et nyhedsbrev og så ikke få det udsendt så tit (tro mig, det er der mange, der har prøvet før dig) eller frygter du, at du ikke vil kunne finde på noget relevant at skrive om uge efter uge eller bare måned efter måned?

Problemet er måske at dine konkurrenter gør det – og dermed får fordele af ikke alene mere trafik til deres website og måske endda et salg, men de får også skabt en relation til kunderne, som kan være guld værd, når konkurrenten (dig fx) forsøger at få fat i deres kunder.

Som kommunikatør kan man næppe forestille sig et bedre udgangspunkt end at skrive til dem, der selv har tilkendegivet, at de er interesseret i at høre om virksomhedens produkter, så der er vel ikke så meget at betænke sig på?  Der findes jo folk, som påtager sig både at opdyrke og skrive historierne for dig – og det skulle da være en underlig virksomhed du har, hvis der slet ikke er noget, der er værd at skrive om. Lad det komme an på en prøve.

Vi arbejder i gængse nyhedsbrevssystemer som fx MailChimp og danske Ubivox, og er klar til at give dig en fast pris per gang.