Hjemmesider

Dit brand lever på nettet. Al anden markedsføring kan betragtes som kortvarige appetitvækkere, der opfordrer til at søge yderligere inspiration og uddybende information på nettet. Her har du nemlig plads og ubegrænsede muligheder for at lægge flotte fotos og skrive udførlige produktbeskrivelser, vejledninger, demonstrationsvideoer m.m.

Optimering af website

Har du brug for assistance til at optimere indholdet på virksomhedens website, så står vi gerne til rådighed. Vi kan udarbejde en sitestruktur fra bunden eller komme med forslag til forbedringer af dit eksisterende site. Som udgangspunkt leverer Drømmefabrikken struktur og indhold i form af tekst og billeder, men vi formidler også gerne kontakt til dygtige webdesignere og programmører.

Troværdig webrådgivning

Hos Drømmefabrikken har vi gennem årene udviklet hjemmesider med flere samarbejdspartnere og i mange forskellige systemer. Derfor ved vi en hel del om fordele og ulemper ved de forskellige metoder – og vi har ikke selv et bestemt system, vi partout skal have solgt.

Vi laver sider i flere forskellige Content Management Systemer. Vi er certificeret partner til Dynamicweb CMS og forhandler tillige SmartWeb CMS, et par mindre systemer samt udvikler sider i open source CMS som fx WordPress, Joomla!, DotNetNuke og Typo3.

Tilpasset den nye teknik og mobile APPS

I dag udvikler vi naturligvis kun sider, der vises optimalt på iPhone, iPad osv., ligesom vi kan udvikle siden til mobil APP.