Webshops

Drømmefabrikken har udviklet webshops i mange forskellige systemer. Individuelt kodet med administrationsmoduler, hvor vores kunder selv kan rette tilbud - og i færdige shopsystemer som eCommerce fra DynamicWeb, lejet shop fra SmartWeb, DanDomain og Mono samt shops i open source som WooCommerce og Joomla! Shopsystemer der er enkle at benytte med minimal oplæring.

Vi har opsat shops med forskellige betalingsmetoder - fra den enkle med bankoverførsel og Paypal til de store med NETS-betaling via Dankort og internationale kreditkort. Vi har udviklet flere shops, som er integreret med virksomhedens økonomisystem, så varer, fotos og priser kun skal opdateres ét sted, fx i C5.

Vi rådgiver dig gerne om, hvilken type løsning, din forretning kan være bedst tjent med, og vi kan rådgive om hele forretningsmodellen, så priser, valuta, fragtrater, handelsbetingelser osv. spiller optimalt sammen.

Har du tænkt over, at befolkningen i Hamborg svarer til hele Danmarks befolkning? Vi samarbejder med dygtige oversættere, så vi kan tilbyde at oversætte hele din shop og lave opdateringer på flere sprog.