Priser

Hvad koster en hjemmeside?

Hvis du kigger efter et pakketilbud på en hjemmeside, må jeg desværre skuffe dig. Jeg har hørt om for mange eksempler på kunder, der har købt en pakke, som ikke indeholdt halvdelen af det, de troede, de fik.

I alle de år, jeg har lavet hjemmesider, har jeg aldrig mødt to kunder, der havde samme behov. Jeg har derfor et andet tilbud til dig: Beskriv kort i en mail, hvad det er, du har brug for – og så vil jeg hurtigst muligt sende et overslag den anden vej.

En simpel hjemmeside eller webshop starter typisk ved 10.000 kr., kommer op på 25.000 - 50.000 kr., hvis du skal bruge en masse plugins eller har meget indhold – og koster over 100.000 kr., hvis du fx skal have lavet integration med et økonomisystem.

Timepriser eller fast pris

Normalt afregnes opgaver efter timepris på 850 kr., men du kan altid få et tilbud på opgaven, før vi går i gang. Jeg går ikke ind for at binde dig med klippekort og samarbejdsaftaler, men håber at du kommer igen, fordi du var tilfreds sidst.

Har du brug for et længerevarende samarbejdsforhold, kunne konceptet ”Lej en marketingchef” måske være noget for dig.
Og så alligevel et pakketilbud på en pressemeddelelse

Pressemeddelelser indebærer stort set altid det samme arbejde, så det har været muligt at sammensætte et pakketilbud på et pressekit til 6.000 kr. Læs her, hvad det indeholder.